Möödunud aastal paljastas Cher, et on arvatavasti suutnud südamevalu vältida just seetõttu, et on suhtes endast nooremate meestega. „Mu süda ei ole väga palju kordi murdunud,“ avaldas Cher detsembris toimunud menusaates „Chicken Shop Date“. „Peaaegu mitte ühtegi korda.“ Kui saatejuht küsis talt, millist suhtenõu ta naistele jagaks, vastas staar: „Minge kohtingule noorema mehega.“

Täpselt seda Cher teebki: praegu on ta suhtes endast 40 aastat noorema laulja Alexander Edwardsiga (38). Kahtlused Cheri ja Edwardsi võimalikust suhtest tekkisid 2022. aasta novembri esimesel nädalal, kui nad koos ühes Hollywoodi restoranist einestasid. Vahepeal oli paaril paus, kuid alates möödunud aasta sügisest on nad taas koos.

Viimatisel punase vaiba üritusel, kuhu Cher kutsutud oli, jagas ta Alexandriga rõõmsameelselt hellushetki. Tundub, et paar on endiselt teineteisest lummatud. Tegemist oli filmi „The Bikeriders“ esilinastusega Hollywoodis.

Oscari-võitja Cher on olnud abielus kaks korda: laulja Sonny Bonoga aastatel 1964–1975 ning muusik Gregg Allmaniga aastatel 1975–1979. Samuti on olnud Cher suhtes selliste staaridega nagu Tom Cruise ja Richie Sambora. Lauljatar usub aga, et vaatamata oma suhtepagasile, on tal südamevalu osas vedanud.