Eelmise nädala teleedetabeli esiotsast leidis küll taaskord ETV uudistesaate „Aktuaalse kaamera“ (134 000 vaatajaga), ent pea kõik teised esikümnesse jõudnud saated olid seotud spordiga.

ETV ja ETV2 vahendusel sai jälgida kergejõustiku Euroopa meistrivõistluseid 7.-12. juunini. Eestlaste jaoks kujunes EMi tipphetkeks võistluse eelviimane päev, 11. juuni, kui toimus kümnevõistluse viimane ala ning Johannes Erm Euroopa meistriks krooniti. Kantar Emori teatel jälgis teisipäeva hilisõhtul EMi 120 000 silmapaari ja sellega asetus teleülekanne edetabelis teisele kohale.

Teleedetabeli kolmanda ja neljanda koha napsasid endale ETV spordiuudised. Viiendale, seitsmendale ja üheksandale kohale tõusid jalgpalli EMi alagrupimängud. Populaarseimaks neist osutus Inglismaa ja Serbia vaheline alagrupimäng, mida jälgis 103 000 televaatajat.

Edetabeli esikümnesse mahtusid veel ETV saated „Esimene stuudio“ ja „Jalgpalliõhtu“. Lisaks ETV saadetele ja teleülekannetele jõudsid teleedetabelisse kuus TV3 ja kolm Kanal 2 eetris olnud saadet. TV3 platseerus edetabelisse samuti jalgpalli ülekannetega. Telekanali vaadatuim saade oli möödunud nädalal aga Taavi Libe juhitud „Läbi suve Taaviga“, mis jõudis 17. kohale. Kanal 2 menukaimaks saateks osutus „Suvereporter+“, mis napsas ebetabelis 11. koha.