Kohtuametnikud avaldasid, et Justin Timberlake arreteeriti ööl vastu teisipäeva süüdistatuna joobes juhtimises. Timberlake juhtis sõidukit populaarses kuulsuste suvituspaigas Long Islandil. Autorooli istus Timberlake pärast sõpradega restoranis alkoholi tarvitamist, vahendab BBC.

Popstaar on varemgi avalikult rääkinud enda kalduvusest liigselt alkoholi tarvitada, ka on otsinud ta professionaalset abi, et oma joomisharjumusi muuta.

BBC võttis pärast vahejuhtumi avalikuks tulekut ühendust Timberlake’i esindajatega, kelle täiendavaid kommentaare veel oodatakse.

Kunagise ülipopulaarse poistebändi NSYNC liige olnud ja nüüd juba aastakümneid soolomuusikat tegev Timberlake on üks enimmüüdud muusikaartiste maailmas. Praegu on 43-aastasel Timberlake’il käsil oma kuuenda sooloalbumi „Everything I Thought It Was“ ülemaailmne turnee. Sel nädalavahetusel pidi ta esinema Chicagos.

New Yorgi osariigis võib joobeseisundis auto juhtimise eest saada kuni aasta pikkuse vanglakaristuse, 1000 USA dollari suuruse trahvi ja juhilubade kehtetuks tunnistamise vähemalt kuueks kuuks. New Yorgi kohus otsustab peagi, millist karistust staar kandma hakkab.