Desiree tegi täna oma Instagrami kontole postituse, kus muljetas oma ülikoolilõpetamisest lähemalt. „Ma olen nii tänulik selle teekonna eest. Ei saa öelda, et see lihtne oli, kuid ma olen väga õnnelik, et selle edukalt lõpule viisin,“ kirjutas ta sotsiaalmeediasse tehtud postituses. Desireel on nüüd uhke magistrikraad Euroopa õpingutes.

„Aitäh minu perele, mu elukaaslasele ja ta perele, mu sugulastele ja sõpradele, kes kõik mind nii väga hoiavad ja toetavad. Kui te küsite, mis nüüd edasi, siis seda näitab elu ja aeg,“ tänas ta oma toetajaid ja jättis tulevikuplaanid veel enda teada.

Fotodel näitab Desiree oma lõpetamise puhul saadud lillesülemit ja poseerib Tartu ülikooli peahoone ees. Pildil poseerivad koos Desireega mitmed talle lähedased inimesed.

Kaks aastat tagasi sai Desiree kätte oma bakalaureusediplomi Tallinna ülikoolist, kui lõpetas seal riigiteaduste eriala. „Riigiteaduste eriala sai valitud seetõttu, et mind väga paelub maailmas toimuv,“ rääkis Desiree toona Kroonikale. „Sooviksin panustada ühiskonna parendamisse ja olen tegelikult pikalt unistanud diplomaadi ametist.“