Räppar tuli saates jutuks seetõttu, et 28-aastane Brigitte pidi saate formaadi järgi valima kahe valiku vahel ning sel korral otsustasid toimetajad panna teda otsustama disko ja mõminaräpi vahel. Kuna viimast seostatakse Eestis eelkõige Brigitte eakaaslase nublu järgi, siis läkski jutt sujuvalt kahe kuulsa inimese seotuse peale.

„Kellega ma tegelikult ikkagi selles vabariigis kunagi abielluda võiks, siis loomulikult nubluga. Samas, ma olen temast haritum. Ma ei saa abielluda mehega, kes on minust vähem haritud. Ta ei teinud ajakirjandust lõpuni,“ jäi varem juba bakalaureuse kraadi omandanud ning nüüd juurat tudeeriv naine mõtlikuks.

Brigitte leidis tema ja nublu hüpoteetilises abielus aga ka positiivsemaid jooni. „Samas tal on rohkem raha kui mul. Ta on pikk, ta on andekas,“ loetles värske tõsielustaar üles asju, mis on nublu juures plussiks.

Siiski kardab peamiselt sisuloomega tegelev Brigitte, et nende võimalikule romansile saaks komistuskiviks nublu eelistus naiste seas. Tuleb välja, et skandaalitar on kuulnud, et Keilast pärit riimimeistrile meeldivad nooremad naised.