Vormsi Vaib on ei ole ainult muusikafestival, vaid kannab endas sügavamat väärtust ja eesmärki. Erinevaid – nii kaasaegseid kui ka pärimuslikke – esinejaid ja muusikastiile kombineerides on Vormsi Vaibi eesmärk tuua kokku mitmeid põlvkondi ning esindada kohalikku kultuuri ja traditsioone nii, et see oleks atraktiivne ka noortele.

Festivali programm algab juba 13.07 keskpäeval ning ei piirdu ainult muusikaliste etteastetega festivalialal. Üle kogu saare avavad uksed erinevad talud ja töötoad, kus on võimalik tutvuda kohaliku kultuuri ja ettevõtlusega ning nautida Vormsi kaunist loodust. Õhtusel kontserdilaval võib näha Jaan Pehki ja ansamblit Trad.Attack! ning Tõnu Tubli eriprojekti Vormsi Talharpa noortega. Viimane tõstab au sisse just Vormsi Talharpa mängimise, mida on tugevalt propageerinud üle kogu maailma ka ansambel Puuluup.

Lisaks ürituse kavale ja korraldusele tuleb podcastis juttu ka möödunud aastate õnnestumistest ja apsudest ning keskkonnahoidlikust ürituskorraldusest ja jätkusuutlikkusest. Suur rõhk on kohaliku kogukonna kaasamisel festivali õnnestumisesse.

Saarel orienteerumiseks on festivali jaoks loodud spetsiaalne kaart saarega tutvumiseks ning võimalik on liikuda nii oma jalgratastega kui ka nt spetsiaalselt festivaliajaks saarel sõitvate taksodega. Aja end Vormsi!

„Piletitasku podcast’i“ uut episoodi saad kuulata siin. Pileteid saab Piletitaskust!

Jaga
Kommentaarid