„Kuldne Trio ei ole kunagi pauguga laiali läinud. Ma ei tea, kust selline legend tulnud on,“ teatas Vlassov raadioeetris. Ta kahtlustab, et jutud võisid alata seetõttu, et ühe tuuri nimes viitasid nad sellele, et on kuskile minemas, kuid kordagi pole välja öeldud, et nüüd on kõik.

„See oli siis, kui Margus Turu veel elas,“ meenutab Vlassov kunagise tuuri nime, mis oli pigem turundustrikk. Siiski pole nad šnitti võtnud nendest ansamblitest, kes juba aastakümneid publikuga hüvasti jätavad: „Ega me Meie Mees pole!“

Järgmisel nädalal aset leidev kontsert polnud Vlassovi idee, vaid tema lavapartnerid Seeman ja Oja on selle plaani taga. „Minule tuli Retrobesti juubeliesinemise mõte Peeter Ojalt, nad olid Sepoga koos ja helistasid. Ja ega ma ei teagi, kas algne mõte tuli Retrobesti korraldajalt Tanel Sammult või kust. No siis saime aru, et tuleb valida lood,“ meenutab Vlassov asjade kulgu.

Kaua käed rüpes ei istutud, vaid juba kõne ajal pandi kohe nimekiri paika. „Mõtlesin, et Pets ja Sepo ja miks ka mitte,“ selgitas Vlassov, et miks ta asjaga üldse nõus oli.