Popstaar Justin Timberlake vahistati paar päeva tagasi New Yorgis purjus peaga autojuhtimise eest. Timberlake peatati veidi pärast südaööd vastu teisipäeva, kui ta BMW X7-ga stoppmärgist peatumata mööda sõitis. Politsei oli juba samal õhtul juba varem märganud, et tema auto sõidab teel „vänderdades“.

Justin, kes on varem tunnistanud liigset alkoholi ja omajagu narkootikumide tarvitamist, oli esmaspäeval enne arreteerimist sõpradega väljas restoranis söömas.

Laulja anti kohtu alla ühe joobes juhtimise korra eest, teda trahviti. Alkoholiproovi andmisest keeldumise tõttu peatati Timberlake’i juhiloa kehtivus New Yorgi osariigis. Kohtu ette astub Timberlake 26. juulil.

Timberlake’i advokaat Edward Burke tegi neljapäeva esmakordse ametliku avalduse seoses superstaari arreteerimisega. „Hr Burke ootab Timberlake’i jõulist kaitsmist nende väidete osas,“ seisis Burke’i advokaadibüroo avalduses. „Hr Burke’il on palju öelda - ta ootab praegu veel ringkonnaprokuröri täieliku vastuse järel.“

Väidetavalt on Timberlake’i sõbrad juba mõnda aega soovinud, et ta alkoholi joomise maha jätaks - nad loodavad, et käesolev juhtum mõjub talle kui äratus.