33-aastane räppar, kelle pärisnimi on Jacques Bermon Webster, toimetati Turner Guilford Knight Correctional Centerisse umbes kell neljapäeva varahommikul. Ta tasus 650-dollarise kautsjoni - 500 dollarit omavolilise sissetungi eest ja 150 dollarit korratu joobeseisundi eest.

Käesolev juhtum ei ole räppari esimene kokkupuude politseiga. Scott seisis silmitsi tsiviilnõudega ka 2021. aastal, kui tema korraldatud Astroworldi festivalil suri rahva tunglemise tõttu 10 inimest. Toona ei saanud toona kriminaalsüüdistust.

Varasemalt on vahistatud Scotti veel mässu õhutamise eest ning teda on kahtlustatud mitmesugustes rünnakutes, kuid ka need süüdistused ei ole saanud kinnitust.

Travis Scotti täismõõdus politseiarhiivi foto

Travis Scott näis reageerivat kõmulisele juhtumile sotsiaalmeedias, kirjutades neljapäeva hommikul ühesõnalise säutsu „Lol“ (haha - toim). Uudis räppari vahistamisest tuli vaid mõned päevad enne tema rahvusvahelise Circus Maximus staadionituuri algust, mis algab 28. juunil Hollandis.

Travis Scott on olnud pikaajalises suhtes Kylie Cosmeticsi asutaja, 26-aastase Kylie Jenneriga, mis on palju meedia kõlapinda pälvinud. Tänaseks enam staarid koos ei ole, kuid paar jagab kahte last. 2018. aasta veebruaris sündis nende esimene laps, teine 2022. aasta veebruaris teine. Aasta hiljem kinnitas paar, et on lõplikult lahku läinud.