Laupäeval üllatas Kim Kardashian oma fänne, kui külastas Ameerika Ühendriikides populaarset ja mitmete muusikaliste külalistega festivali Summerfest. Ta paistis seal sündmustest tõeliselt nautivat ja jagas ka sotsiaalmeedias mitmeid klipikesi toimuvast.

Tõsielustaari kohalviibimine festivalil mõjus aga ühele külastajale eriti julgustavalt. Ta otsustas haarata kinni võimalusest, et Kimilt üks tõeliselt oluline küsimus küsida. Külastaja otsustas oma telefoni välja võtta ja selle ekraanile toksida lihtsa, aga ootamatu küsimuse. „Kim K, kas sa abielluksid minuga?“ kirjutas külastaja oma nutiseadme ekraanile.

Kimi jaoks oli küsimus olnud üllatav, kuid ta ei teinud sellest väga välja. Seda enam, et alles kolm kuud tagasi oli läbi saanud tema suhe Odell Beckham Jr-iga. Nad jõudsid kohtamas käia kuus kuud, kuid otsustasid märtsis oma suhtele joone alla tõmmata. Paari suhtele said saatuslikuks nende erinevad ajagraafikud.

Eelpool nimetatud külastaja polnud aga ainus, kes Kimi tähelepanu Summerfesti võita püüdis, vahendab Mirror. Üks teine fänn oli samuti oma telefoni välja võtnud ja sinna olulise sõnumi kirja pannud. Nimelt seisis tema ekraanil kiri „skims skims skims“, mis viitab Kardashiani vormiva ja seksika pesu sarjale.