Taylor Swifti ja Travis Kelce on olnud koos alates 2023. aasta septembrist. Maailmakuulus popstaar on käinud mitmetel Ameerika jalgpallimängudel, sealhulgas Super Bowlil, mille Kelce meeskond võitis selle aasta veebruaris.

34-aastane Kelce kandis ülikonda, tegi mõned tantsuliigutused ja kandis lauljatari süles, kes teeskles minestamist keset šõud. Tema lavale ilmumine lühikese sketši ajal, kus Swift teeskleb „suremist“ laulu „The Smallest Man Who Ever Lived“ ajal, ajas peaaegu 90 000 kontserdil olijat pöördesse. USA popstaar vahetas oma riietuse seejärel kaheosaliseks litrikostüümiks, samal ajal kui Kelce teeskles tema meigi korrigeerimist ja esitas laulu „I Can Do It With A Broken Heart“ oma viimasest albumist „The Tortured Poets Department“. See oli esimene kord, kui jalgpallur lavale astus, olles publikus kolmel esimesel šõu ajal kaheksast, millel Swift sel aastal Wembley staadionil esindeb.

Kelce liitus Swiftiga, et kohtuda Walesi printsi ja tema laste George’i ja Charlotte’iga, kes olid samuti reedel kontserdil.

Londoni kontserdid tõid kohale palju teisi kuulsusi, sealhulgas rokklegendid Sir Paul McCartney ja Jon Bon Jovi. Samuti oli märgatud kontserti nautimas näitlejaid Hugh Granti, Tom Cruise`i, Mila Kunist, Ashton Kutcherit ning Bridgertoni Nicola Coughlanit.