Sony Music on lõpetamas tehingut, et osta Queeni muusikakataloogi ja mitmed muud õigused ligikaudu 1,27 miljardi dollari eest. Ühtlasi ei olnud Sony näol tegemist ainsa pakkujaga, järgmine kõrgeim pakkumine ulatus 900 miljoni dollarini.

Viimastel aastatel on Sony oma muusikakataloogi märkimisväärselt laiendanud, omandades ikooniliste artistide teoseid. Näiteks ostsid nad Bruce Springsteeni kataloogi 500 miljoni dollari ja Bob Dylani oma 300 miljoni dollari eest. Samuti kuulub neile 50% osalus Michael Jacksoni muusikakogust, mille väärtus on umbes 600 miljonit dollarit.

2018. aasta eluloofilmi „Bohemian Rhapsody“ edu näitab bändi potentsiaali. Queeni muusikakataloog on üks rokiajastu väärtuslikemaid, mis sisaldab selliseid klassikuid nagu „Bohemian Rhapsody“, „Another One Bites the Dust“, „Radio Ga Ga“, „39“, „Somebody to Love“ ja „You’re My Best Friend“ ning mitmeaastased hittlood „We Will Rock You“ ja „We Are the Champions“ on ülemaailmselt populaarsed ja tohutult tulusad.

Queeni moodustasid esialgselt 1970. aastal Londonis Brian May ja Roger Meddows Taylor, kes varem mängisid koos bändis nimega Smile. Nendega liitus solistina Freddie Mercury ning järgmisel aastal ka John Deacon basskitarristina.