Saatejuht postitas oma TikToki kontole lühikese video enne sõprade pulmi, kus ta alustas videot meigita hommikumantlis ning lõpetas pulmaks valmis meigitult ja kleidiga. Kuigi video all on palju positiivseid kommentaare, tekitab ühes fännis pahameelt Keili kleidi värvivalik.

„Kleit on peaaegu valge... Isegi kollane kleit ei ole eetiline pulmas,“ väljendab fänn pettumust. Keili vastab naerdes: „Mida sa räägid. Päriselus on see täiesti tibukollane kleit, valgest on asi väga kaugel. Võite rahulikult hingata.“

Kuigi mitmed kommenteerijad astuvad Keili kaitseks välja, märkides, et Eestis on suvepulmades lubatud kanda heledaid toone, ei lepi esialgne pettunud fänn Keili vastusega. „Tibukollast ei kanta ka pulmas,“ lisab ta.

Teised kommenteerijad ei näe antud värvivalikus probleemi ja kiidavad ka Keili kollast küünelakki ning küsivad meigirutiini kohta. Hiljem lisab Keili video pulmast, kus kleidi värvus on näha selgemalt. Tegu on tõesti imeilusa tibukollase kleidiga, mis saab kommenteerijatelt sel korral vaid kiidusõnu.

Keili Sükijainen