„Kuigi sünnipäev on alles homme, siis…see tänane hommik…,“ alustas Rauno oma ägedat postitust sotsiaalmeedias. Nimelt üllatasid lähedased ja sõbrad teda hommikul sellega, et pakkusid raadiohäälele võimaluse keerata tõeliselt luksusliku Ferrari rooli. Rauno jagas sotsiaalmeedias nii pilte kui ka videoid sellest, kuidas ta punaka masinaga ringi sõidab.

„Kui välja ka saab, siis võtab selle auto ära,“ sõnab Rauno ühes videos, kui pikana mehena Ferrarist välja ronib. Teisest klipist on näha, kuidas Rauno homme saabuva sünnipäeva puhul auto kapoti all asuvast pakiruumist terveks jäänud tordi välja võtab.

Instagrami tehtud postituses tänas Rauno talle üllatuse valmistanud sõpru ning abikaasat Evelini ja Retro FMi hommikuprogrammi saatejuhist kolleegi Maris Kõrvitsat, et nad võrratu elamuse talle organiseerisid.

„329 000 eurose Ferrari maitse sai suhu, aga miks te selle tagasi viisite? Kas ainult sellepärast, et mul oli roolis kitsas?“ uuris Rauno humoorikalt oma postituses. „Olete superinimesed! Suur rõõm on teiega koos elada,“ oli ta saadud kogemuse üle õnnelik.