Kroonika reporter leidis A. Le Coq Arenalt üles ka mõned eesti keelt kõnelevad fännid, keda Lillekülas äärmiselt vähe oli. Nad sõnasid, et olid Max Korzhi kuulama tulnud eelkõige emotsioonide pärast. „See on kõige suurem kontsert siin Eestis praegu, välja arvatud Rammstein. See on kõigi inimeste kogunemine, kus on emotsioonid, head laulud ja hea üritus üldse,“ avaldas üks Korzhi fänn.

Teine külastaja oli venelane, kes rääkis eesti keelt ja ta avaldas, et on samuti heade emotsioonide pärast kohale tulnud. „Kõik naeratavad, äge on olla siin. Nagu kuskil soojal maal oleks,“ kiitis ta publikut. Pundi jaoks oli tegemist nende jaoks esimese Max Korzhi kontserdiga.

Millised olid publiku ootused Korzhile? „Ma ei oota midagi. Ma pool tundi tagasi ei pidanud siia tulemagi. Kogemata sain tasuta pileti,“ avaldas üks külastaja. Tema kõrval seisnud noormees oli oma pääsme soetanud aga kohe, kui see müügile tuli.

Järgmine külastaja oli käinud septembris Riia kontserdil ning lootis ka nüüd toredaid emotsioone saada. Miks Korzhi looming rahvale peale läheb? „Ta laulud on väga head. Ta laulab elust, rasketest olukordadest. Sellepärast ta meeldibki mulle,“ sõnas Korzhi kuulama tulnud fänn.

Milliseid laule publik enim ootab? Miks Max Korzh rahvale peale läheb? Vaata lähemalt videost!

Jaga
Kommentaarid