Uudise tegid avalikuks Jesper Parve ja Urmas Eero Liiv oma Facebooki postitustes. Urmas lisas armsa foto kogu Jesperi perega, jagades tervitussõnu. „Tere hommikust uduselt ja tuuliselt Hiiumaalt,“ kirjutas Urmas. Ta märkis, et hooaeg Brigitte Susanne Hundiga veel kestab, kuid nad alustavad juba praegu Jesper Parve perega uue hooaja võtteid.

Jesper jagas emotsioone ka oma Facebooki lehel. „Ilusat esmaspäeva! See on alanud! Urmas Eero Liiv on kohal ja saate 7 päeva Jesperi ja Mariga salvestamine on alanud,“ kirjutas ta. Samuti lubas Jesper, et nädal tuleb hullumeelne ja tegevust jagub. „Aga mis täpselt juhtub, seda kõike näete juba sügisest, mil saatesari ekraanidele jõuab.“

Kirjanik, saatejuht ja endine profikorvpallur Jesper Parve (42) ning kunstnik ja lasteraamatute autor Mari Ojasaar (39) seilasid 2022. aastal abieluranda ning pidasid oma Hiiumaa kodutalus kolm päeva pulmi. Paari peres kasvab kolm last: 2014. aastal sündinud Aaron Troy, 2018. aastal sündinud Thor Ragnar ja 2022. aastal sündinud tütar Maria Luna.