Robert jagas sotsiaalmeediast videot ja pilte oma poja sünnipäevast. Postituse esimene video jäädvustas unustamatu hetke, kus väike Franz enne oma sünnipäevatordilt küünalde ära puhumist armsalt paar korda aevastas. Pärast väikeseid turtsumisi kogus ta end ja puhus küünla edukalt ära, mille peale Franzu vanemad Robert ja Maarja juubeldasid.

Teisel pildil poseerib väike perekond õnnelikult koos. Robert ja tema kaunis elukaaslane Maarja hoiavad armastavalt oma väikest sünnipäevalast süles.

Kolmandal pildil on näha Franzu istumas suure šokolaadikoogiga, millel on kirjas tema nimi ja vanus. Lisaks on koogi peal kaks suurt koppa, mis näivad lükkavat küpsisepuru. Loominguline tort peegeldab lapsemeelset rõõmu.

Postituse alla kogunes palju õnnesoove nii fännidelt kui ka tuntud nägudelt. Kristjan Jõekalda kirjutas soojad sõnad: „Palju õnne Jõekaldate poolt!“ Ott Kiivikas lisas: „Suured õnnesoovid!“ Roberti kaassaatejuht „Õhtu!“ saatest Piret Laos hõiskas: „Hurraaa!“ Lisaks kuulsustele avaldasid ka paljud jälgijad oma õnnesoove.

Jaga
Kommentaarid