Instagrami postitatud fotol seisab terve perekond kauni looduse taustal õitsva puu all. Kõik tundub tavapärane, kuid Renate süles on perekonna uus pesamuna. Pildi alla on kirjutatud „6!“, mis viibki vaatajate pilgud väikesele imikule. Veel ei ole teada, kas beebi on poiss või tüdruk ning mis ta nimi on.

Varasemas intervjuus rääkis Renate, et peab oma elu senisteks kõrghetkedeks kolme lapse sündi ning nüüdseks on neid juba neli. „Ei mäletagi enam liiga palju elu väikese beebiga, nii et see saab kindlasti põnev olema,“ ütles ta.

2020. aasta detsembris tegi EKRE liige Siim Pohlak riigikogu kõnepuldist oma elukaaslasele, lauljatar Renatele abieluettepaneku. Viimastel aastatel poliitikale pühendunud Siim oli veel kümmekond aastat tagasi DJ ja populaarsete ürituste korraldaja. Ta kutsus neile alatihti ka Renatet esinema.

2011. aastal antud intervjuus meenutas Renate, kuidas ta kaks aastat varem Siimuga esimest korda kohtus: „Ühes suhtlusportaalis tutvusin ühe Tre DJ-ga, kes nägi mu YouTube’i kanalil olevaid videoid ja rääkis minust edasi kolmandatele isikutele. Alguses sain aru, et lähen stuudiosse erinevaid klaverimeloodiaid sisse mängima, kui aga minuga kontakteerus Tre eestvedaja Siim Pohlak, sain aru, et tegelikult mind oodatakse eelkõige ikkagi laulma. Läksin kohale, laulsin neile ja varsti rääkisime juba minust kui uuest artistist.“

Renatest ja Siimust sai paar väidetavalt siis, kui lauljatar oli 19-aastane.

2015. aastal teatas 21-aastane Renate, et ootab nende esimest last, ja aasta viimasel päeval sündiski perre tütar Sandra.