Alates 1. juulist ilmub ERR-i kultuuriportaalis rohkem kui kahe nädala vältel iga päev üks vestlus tänavuselt kirjandusfestivalilt. Juba praegu on kultuuriportaalis vaatamiseks ja lugemiseks üleval Sven Mikseri ja Urmas Vadi ning Piret Jaaksi ja Sveta Grigorjeva kohtumised.

Kokku ilmub kultuuriportaalis 17 vestlust, alustades eesti kirjanikest ja lõpetades välisautoritega. Vestluspartneritena kohtuvad Tiit Aleskejev ja Meelis Friedenthal, Erkki Koort ja Taavi Kangur, Elin Toona ja Teele Pärn, Krisztina Toth ja Lea Kreinin, Tove Alsterdal ja Jason Goodwin, Iida Turpeinen ja Piret Pääsuke, Robin Robertson ja Jan Kaus, Valerio Magrelli ja Maarja Kangro, Elina Backman ja Helen Pärk, Ljudmilla ja Boris Herskonski ja Igor Kotjuh, Pirkko Saisio ja Triin Tael, Tina Harnesk ja Heidi Iivari, Anneli Jordahl ja Saara Mildeberg, Chris Carter ja Aleksandr Popov ning Lucy Worsley ja Tauno Vahter.

Suve esmaspäevadel jõuavad tuumakad vestlused ka ETV2 ekraanile. Saatesarja „Kirjanduse aeg 2024“ avavad ETV2s esmaspäeval, 8. juulil kell 21.30 Sven Mikser ja Urmas Vadi. Tele-ekraanile jõuab lisaks eelmainitud vestlustele ka muusikast ja luulest põimitud kohtumine Jaan Pehki ning Märt Avandiga.

Sarja „Kirjanduse aeg“ kohtumised läbi aastate on vaadatavad Jupiteris https://jupiter.err.ee/kirjanduse-aeg.

Tänavune HeadRead toimus 29. maist 2. juunini Tallina erinevates paikades, tuues viie päeva jooksul huvilisteni üle poolesaja kirjandusliku esineja kodust ja võõrsilt. Saatesari „Kirjanduse aeg“ on valminud Eesti Rahvusringhäälingu ja HeadRead koostöös.