„Aga enne, kui pühenduda täielikult tööle, tasub nautida ka suvist päikselist ilma. Seejuures ei tasu ära unustada ka väikest sporti, olenemata kus viibida. Mõnusat suve!“ kirjutas Ratas Instagramis, jagades ka videot sellest, kuidas ta kätekõverdusi teeb.

Nii mõnedki jälgijad kirjutasid, et Ratas on tubli ja äge. „Sina vist suudad küll kõike!“ kommenteeris üks. „Jüri on sama äge nagu Kasatšoki-Jüri,“ kirjutas teine. „See on tõenäoliselt dublant,“ kommenteeris veel kolmaski, kes ei suutnud uskuda, et tegemist on Jüri Ratasega.

Ratas tänas oma Instagrami lehel kõiki õnnesoovide eest ning tõdes, et inimeste head soovid annavad talle jõudu, et edasi minna. „Südamest suur tänu kõigile, kes on täna mind õnnesoovidega meeles pidanud! Teie head soovid annavad palju jõudu, et ikka edasi minna!“

2022. aastal osales Jüri Ratas telesaates „Tantsud tähtedega“, kus oli võimalik jälgida, kuidas Ratas jalga keerutas ja ka ta uskumatut muutumist, sest Ratas tantsis end tantsutreener Kristina Tarmeti juhendamisel 24 kilo kergemaks. Praegu hoiab Ratas saavutatud vormi ja on spordiga sina peal.