Õllesummeri festivali üheksa lava toovad neljaks päevaks kokku nii tuntud välisesinejad kui Eesti huvitavaimad tippmuusikud.

Rahvast oli Õllesummeri avapäeval kohal tõeliselt palju ehk silma järgi hinnates mitukümmend tuhat. Paistis, et väga paljudele läks Õllesummeri avapäev korda ning vanade heade mälestuste jaoks tuldi taas lauluväljakul toimuvale muusikapeole.

Festivali põneval foodtrucki alal võtsid koha sisse ligi 50 toiduautot, samuti said muusikapeo väisajad einestada traditsioonilistes telkidega söögipunktidest.

Ühel lava juurde oli püsti pandud ka mullivanne, kus sai soojalt ja lõõgastavalt otse veemelu keskelt kontserdi jälgida ja seal väike mõnus oleng teha. Kokku on Õllesummeri alal kolm mullivanni ja sama palju ka saunasid.

Saku laval astus kell 19 üles bänd Põhja-Tallinn, kes rahval jala tatsuma pani. Kell 21 astus külastajate ette juba Tanel Padar, kes rokkis laval mõnuga. Pealava vallutas kell 21.30 Saksa bänd Scooter, kes pakkus publikule tõeliselt kihvti elamuse.

Teistel lavadel rõõmustasid rahvast Karl Killing, Grete Paia x Pur Mudd, Estonian Voices, Maarja-Liis Ilus, Kurjad Plaanid jpt.

30. juubelit tähistav Õllesummer toimub 3.-6. juulini Tallinna Lauluväljakul. Nelja päeva jooksul esineb lavadel üle 70 artisti. Festivalile luuakse üheksa eri stiiliga lava ning lisaks mitmeid meelelahutusalasid nagu saunaala, Tivoli, lasteala ja benji-hüpe. Merepoolne peaallee täidetakse rahvusköökide ja foodtruck-alaga.