Keset kiiret tööpäeva Õllesummeril suutsid Kroonika festivalihundid Stefani keset friikartulite toomist kinni püüda. Küsides, kuidas grilliäril läheb, jätkub Stefanil vaid positiivseid sõnu: “Äril läheb jumalast hästi, jumal tänatud.“ Toiduauto ees olev järjekord räägib muidugi enda eest.

Keset Stefani intervjuud liitub ka Õllesummeri tiimiliige Marjen Võsujalg, kes on tulnud kohale reklaami peale. „Ma kuulsin, et siin on kõige parem kana ja ma tulin spetsiaalselt selle pärast siia,“ kinnitab naine. Uurides Stefanilt, mis on tema enda lemmik STEFF GRILL toiduauto hõrgutistest, ütleb mees kindlameelselt: „Seašašlõkk, see on tavalisest seašašlõkist kordades palju pehmem.“

Stefan avaldas ka, kus võib neid suve jooksul veel kohata, mis on hinnakiri ning kuidas toiduauto idee üldse sündis.

Vaata lähemalt videost!

Stefan andis juunikuu alguses oma sotsiaalmeediakontol teada, et siseneb toitlustusärisse ning pakub festivalidel Armeenia rahvuskööki kuuluvat šašlõkki. „See on kaua hoitud saladus, millega saan lõpuks avalikkuse ette tulla. STEFF GRILL on minu ja sõpradega koos loodud food truck (toiduauto - toim), kus teen šašlõkki ainult kõige ägedamatele inimestele (jah, te olete kõik ägedad),“ kirjutas Stefan Instagramis, lisades, et kõik inimesed on tegelikult piisavalt ägedad tema toiduauto jaoks.