ÖöDelfi käis laupäeva esimestel minutitel läbi legendaarsest Genialistide klubist, kuhu oli valgunud meeletult inimesi. Õdusast miljööst püüdsime kinni noorhärrad Carlose ja Lauri, kes muljetasid nii legendaarse bändi kontserdist kui ka enda õhtust Genialistide klubis.

„Genialistide kontsert oli mega! Kuigi minu ideaalist jäi lõpetuseks puudu „Tänulaul“. See oleks võinud olla minu meelest repertuaaris. Aga kõik oli super, mulle väga meeldis!“ avaldas kontserti tõeliselt nautinud Carlos.

Ametlik järelpidu oli tema jaoks samuti meeliülendav. „Genialistide viimase kontserdiga ühendusid lõpuks ka Tartu Uus Teater ja Genialistide klubiga aia kaudu!“ sõnas Carlos veel. „See oli nagu Eesti Oasis oleks kokku tulnud,“ kirjeldas Laur Genialistide kontserdi järelpidu.

Järjekord klubi uksetaga neisse ei puutunud, kuid nad tunnistasid, et see oli pikk. „Kui sa tead õigeid inimesi, siis sa ei oota kunagi,“ lausus Laur. „Saavutasin minimaalse pingutusega maksimaalne tulemuse,“ ütles Carlos.

Rahvast jagus Genialistide klubis nii allkorrusele kui hea tümpsuga teisele korrusele. „Üleval ma ei ole eriti ammu käinud,“ hüüdis üks naisterahvas oma sõbrannale, kui nad kahekesi kiirelt mööda treppe Genialistide teisele korrusele kiirustasid.

Selle 20 minutiga, mis ÖöDelfi Genialistide klubis veetis, ei näidanud järjekord vaibumismärke - see oli pea sama pikk reportaaži ekipaaži lahkudes, kui see oli nende saabudes.