Mitmed allikad kinnitasid väljaandele People, et 34-aastane Margot Robbie ja tema abikaasa Tom Ackerley ootavad oma esimest last.

Robbie ja Ackerley kohtusid 2013. aastal „Suit Française“ filmi võtteplatsil. Alguses tegid nad koos veel paari noorega produktsioonifirma, kuni neist sai paar. 2016. aasta 18. detsembril Tom ja Margot abiellusid.

Kohe kiirelt näitlejaks

Koolis läks Margot varakult näiteringi ja peale kooli lõppu põrutas otsejoones Melbourne’i, et alustada näitlejakarjääri. Neid õnnelikke, kes sünnivad juba hõbelusikas suus, on vähe, aga Robbiel läks väga hõlpsasti. Seitsmeteistkümnesena kohtus ta juhuslikult kohaliku produtsendiga ning juba kutsuti ta proovivõtetele. Tüdruk pääses 2008. aastal Austraalia sarja „Naabrid“, mille vaatajad mitmel pool maailmas, ka Euroopas, peaksid hästi mäletama Margoti kehastatud tegelast nimega Donna Freedman.

Mainitud seebiseriaal oli Austraalias pikalt hea hüppelaud noortele näitlejatele ja lauljatele. Just selles sarjas said esmast kuulsust nautida hilisemad poptähed Kylie Minogue, Natalie Imbruglia, Holly Valance ja Jason Donovan. Minogue’i ja Donovani tegelaskujud abiellusid 1987. aastal sarja ühes osas. Sellest sündinud legendaarset pilti on internetis lihtne leida.

Ameeriklased fikseerisid noore kena talendi nimega Margot Robbie ära samuti tänu seriaalile „Naabrid“. Ta kutsuti Ameerikasse sarja „Pan Am“. Üks Ameerika kõvemaid teletootjaid ABC otsustas teha seriaali USA väga suure lennukompanii algusaegadest kaugetel 1960. aastatel. Kaasa tegi ka juba päris kuulus Christina Ricci, lisaks temale noor paljutõotav Margot Robbie ja Annabelle Wallis, kes oli juba esinenud sellises menufilmis nagu „Muumia“.