Leedu meedia vahendusel kolib Vene popstaar Pugatšova Lätti koos oma lastega. Pugatšova koomikust abikaasa Maksim Galkin kolib väidetavalt Lätti veidi hiljem, kui ülejäänud pere on seal end juba sisse seadnud.

Pugatšova ja Galkin kolisid Venemaalt ära 2022. aasta veebruaris. Kõigepealt elas nende pere Iisraelis, seejärel Küprosel. Nüüd soovib perekond taas elukohta vahetada - abielupaari uueks meelisriigiks kujunes Läti. Leedu meedia andmetel on Pugatšova Jūrmalas juba maja üürinud ja turvamehe palganud.

Värske uudis Pugatšova kolimisest on lätlased sotsiaalmeedias kihama pannud, vahendab Läti meedia. „Kas meil on vaja neid Vene sümboleid? Minul ei ole neid siia vaja,“ arvas üks lätlane platvormil X. Teine lätlane nõustus, et Pugatšova kolimine Lätti tähendab justkui seda, et Lätti luuakse „uut Venemaad“.

Teised lätlased leidsid, et Pugatšova ja tema perekond ei segaks neid absoluutselt, kui nad Lätis elaksid. „Ma ei vaja teda siia, aga tema ja tema perekond ei häiri mind. Nad on kindlasti Putini vastu. Nad toetavad Ukrainat. Ma ei tea küll Alla kohta palju, aga Galkin on sel teemal sõna võtnud ja ta isegi laulab Läti keeles hästi,“ nentis üks lätlastest.

„Pugatšovat seostan ka minagi Venemaaga, aga Galkin annab Ukrainas kontserte ja annetab Ukrainale raha. Ta oli üks esimesi inimesi, kes julges sellise seisukoha võtta ja Venemaalt lahkuda, mõistes Venemaa sissetungi Ukrainasse hukka,“ lisas veel teinegi lätlastest sotsiaalmeedias.