„Viimaseid päevi kolmekesi!“ märkis Pentus-Rosimannus Instagramis rõõmsameelselt. „Elevust jagub ja nagu üks korralik kaheaastane ikka, hoolitseb Iti Loretta selle eest, et kodune programm ei muutuks üksluiseks ja emme-issi püsiksid heas toonuses,“ jätkas ta, viidates oma tütrele.

Pentus-Rosimannus tunnistas, et raseduse lõpp ei ole meelakkumine. „Mõni päev on praeguses faasis juba keerukam. Iga füüsiline pingutus - no näiteks maast mingite hädavajalike riiete korjamine või jalgratta järel sörkimine - võtab üheksanda ootusekuu lõpuks vähemalt kaks korda rohkem aega,“ tõi ta näite. „Aga suurema osa ajast olen igasuguste reservatsioonideta lihtsalt elule lõpmatult tänulik.“

Perekondliku pildiseeria esimestel fotodel poseerib Pentus-Rosimannus naiselikes kleitides, viimastel piltidel paljastab ta aga enda suureks paisunud beebikõhu. Poliitiku sõnul vaatab tulevikus jagatud fotosessioonile kindlasti heldimusega tagasi.

Tänavusel presidendi vastuvõtul selgus, et Keit Pentus-Rosimannus ja Rain Rosimannus ootavad perre teist beebit.

„Teine beebi on meie perre tulekul,“ sõnas Keit. Selle, kas perre sünnib tütar või poeg, jätsid Rosimannused esialgu enda teada. „Praegu on ootus umbes poole peal. Kui kõik läheb plaanipäraselt ja kenasti, siis suve keskel peaks meie väike tütar Iti Loretta saama suureks õeks.“

Keit Pentus-Rosimannus abiellus Rain Rosimannusega 2012. aasta augustis. Nende esimene laps, tütar Iti Loretta sündis 2021. aasta augustis.