32-aastane Tattar, kes elab koos teise kettagolfari Silver Lätiga, paljastas Youtube’is tegutevale kanalile MDG Media antud intervjuus, et nende pulm toimub augustis. „Natuke vähem kui kuu aega on jäänud,“ paljastas Pärnust pärit sportlane sel nädalal antud usutluses.

Kui tavaliselt on pulmapäeva korraldamine närvesööv tegevus, siis Tattar sõnas, et ta on proovinud stressi mitte sattuda. „Aga ma arvan, et tõeline ärevus tuleb alles siis, kui see päev on käes. Meil on palgatud pulmakorraldaja, kes haldab kõike. Ta vahepeal küsib küsimusi, aga muidu pole me väga seotud kõigega hetkel,“ selgitas kettagolfar.

Peagi abieluranda sõudvad Tattar ja Lätt kohtusid 2016. aastal. Tänavu veebruaris andis Tattar Annele & Stiilile intervjuu, kus ta mõtiskles selle üle, et on suur ime, et nende kahe vahel üldse säde tekkis. „Toona olime eriti vastandlikud, nagu siga ja kägu. Tema oli tohutult enesekindel ja mina hästi endassetõmbunud ja null enesekindlusega. Ka eluga olime eri kohtades, mina sain ju noorelt emaks, tema elas muretut poissmeheelu. Kuidas need maailmad ühendada, oli algul väga keeruline protsess. Aga nurgelisusest hoolimata jäime kuidagi kokku, mingi kirg meid ju liitis,“ tunnistas Tattar naisteajakirjale antud intervjuus.

Paar kihlus 2023. aasta 30. septembril USA kaguosas asuva Grandfatheri mäe MacRae tipus. „Tegime väikese pausi, vaatasin selja taha, ja kui nägin, et elukaaslane on ühel põlvel seal karmi kivi peal, jäi hing kinni,“ kirjeldas Tattar imelist hetke.

Tattaril on varasemast suhtest tütar Isabel.