Nimelt saabus hertsoginna USA spordiaasta ühele tähtsündmusele valges maani kleidis. Paljudele kuningliku perekonna tegemistega seotud inimestele tuletas Meghani kleit meelde tema ja prints Harry 2018. aasta maikuus aset leidnud pulmapäeva. Nimelt kandis ameeriklanna toona oma pulmapeol pea identset kleiti, mille autoriks oli Stella McCartney.

Kaks kleiti näevad tõesti identsed välja ning osad kuninglikud eksperdid kahtlustavad, et Meghani neljapäevasel riietusel võis olla tagamõte.

Meghani ESPY-gala kleit:

Meghan esireas aplodeerimas oma abikaasale.

Meghan oma pulmapeolt lahkumas:

Prints Harry ja Meghani pulmapidu.

On levimas spekulatsioonid, et Meghan proovis pulmakleidile sarnaneva riietusega võtta ära tähelepanu oma abikaasa Harry pealt, kes ESPY galal sai Pat Tillmani nimelise auhinna. Otsus, et prints kuulsa auhinna laureaadiks valiti, on tekitanud palju kõmu, sest kunagise NFLi mängija ja hiljem oma elu sõjaväele pühendanud Tillmani ema polnud nõus sellega, et tema varalahkunud poja nimeline auhind antakse Harryle. Tillmani ema arvates on prints liialt inimesi polariseeriv isik ning prestiiže auhinna oleks võinud saada keegi, kes pigem ühendab inimesi.

Seetõttu spekuleeritaksegi, et Meghan proovis pulmakleiti meenutava riietusega tekitada kõmu ning võtta negatiivne tähelepanu Harrylt ära.