Sarjast „Beverly Hills, 90210“ tuntuks saanud Doherty traagiline surmauudis saabus vaid umbes kuu aega pärast seda, kui ta tunnistas, et möödunud aasta oli tema jaoks „tõeliselt raske“.

Näitleja surma kinnitas Doherty publitsist Leslie Sloane. „Raske südamega kinnitan näitlejanna Shannen Doherty lahkumist. Laupäeval, 13. juulil kaotas ta pärast aastaid kestnud võitlust oma elu vähile,“ ütles Sloane väljaandele People.

„Pühendunud tütart, õde, tädi ja sõpra ümbritsesid nii tema lähedased kui ka tema koer Bowie. Perekond palub praegu oma privaatsust, et nad saaksid rahus leinata,“ lisas Sloane.

1990. aastate hittsarjas „Beverly Hills, 90210“ Brenda Walshi kehastanud Dohertyl diagnoositi rinnavähk 2015. aastal. Kaks aastat hiljem teatas näitleja, et tema rinnavähk on taandumas, kuid 2020. aastal naasis kuri haigus IV staadiumis ning eelmisel suvel selgus, et vähk on jõudnud juba Doherty ajju.

Möödunud aasta lõpus avaldas Doherty, et tema raske haigus on võtnud hirmsa pöörde. Nimelt oli toona vähk arenenud edasi tema luudeni. „Ma ei taha surra,“ sõnas ta usutluses ajakirjale People haiguse arengust rääkides.

Jaga
Kommentaarid