Hiljuti pidi raadiohääl Maris Järva uuendama oma autojuhilube, mille jaoks läbis ta uuesti tervisekontrolli. Raadiohääl rõõmustas, et midagi hullu tema arstlikus kontrollis välja ei tulnudki, kuigi ta arvas, et tal võivad esineda kuulmisprobleemid.

„Lihtsalt mingis olmesituatsioonis või müra sees, kui on vaja kuulda, mida näiteks telekas konkreetselt räägitakse, siis mul on tunne, nagu ma ei kuuleks. Tahan kogu aeg kõvemaks ja „teravamaks“ panna. Aga arst ütles, et sellega on kõik korras, ära kujuta ette!“

Järva veab Sky Plusi hommikuprogrammi Alari Kivisaare, Rain Kelgi ja Siim Tabaga. Möödunud talvel, kui hommikuprogrammiga liitus uus kaassaatejuht Taba, tunnistas Maris, et talle meeldib meestega koos töötada. Ka avaldas ta toona, millist tööd talle meeldiks teha siis, kui ta raadiotööd enam teha ei saaks.

„Ma olen muidugi mõelnud, et kui selline olukord oleks, siis ma arvan, et ma ripakile ei jääks,“ lausus Maris. „Aga ma peaks ilmselt õppima minema,“ mõtiskles raadiohääl ning lisas siis, et tegelikult talle meeldiks õmbleja olla - õmblemine on oskus, mida ta tulevikus omandada tahaks.