Jennifer Lopez veetis oma teise pulma-aastapäeva abikaasast Ben Affleckist lahus olles: paparatsokaamerad tabasid lauljatari hoopis Long Islandil koos oma mänedžeri Benny Medinaga ringi sõites. Hittloo „On the Floor“ lauljatar Lopez oli vanaaegse Mercedes-Benzi kabrioleti kõrvalistmel ning tema kauaaegne mänedžer Medina istus roolis. Lopez näis olevat pulma-aastapäeval väga tõsine - piltidel ta naeratust välja ei võlunud.

Jennifer Lopez sisenemas autosse, millega ta mänedžer sõitis.
Jennifer Lopez oma mänedžeriga ringi sõitmas.

Page Sixile teadaolevalt viibis Ben Affleck 16. juulil Los Angeleses tööasju ajades.

Lopez ja Affleck sõlmisid abielu Las Vegases 16. juulil 2022. Hiljem pidasid nad Gruusias koos sõprade ja perega ka uhke tseremoonia.

Abielupaari pole koos viimased poolteist kuud nähtud, viimati väisasid nad koos Afflecki tütre Violeti kooli lõpetamise järelpidustustel. Tähistamine leidis aset Afflecki endise kaasa Jennifer Garneri majas, kus Violet elab. Ka toona nägid staarid väga tõsised välja ning juba pärast tunni möödumist lahkusid nad pereürituselt.

Esimesed märked sellest, et Jenniferi ja Beni liidus on rasked ajad tekkisid maikuus. Siis kirjutas välismeedia, kuidas kuulus Hollywoodi paar püüab abielu mõõnaperioodiga hakkama saada. Toona kajastasid uudised ka seda, et Ben enam paari ühises häärberis ei peatu ja Jennifer on käinud endale uut maja otsimas. Hiljem selgus, et Ben olevat nende ühisest kodust välja kolinud ajal, mil Jennifer Euroopas reisil käis.