Joe annab välja üle pika aja esimese sooloalbumit, pealkirjaga „Music for People Who Believe in Love.“ Muusik on seda albumit väga isiklikuks reklaaminud, mis on mõistetav, arvestades, mida ta on läbi elanud pärast lahutust oma naisest. Kui talt küsiti, kas ta on albumi tegemise eel käinud teraapias, andis ta väga huvitava vastuse.

Joe sõnul oli albumi tegemine omaette teraapia ning tundub, et ta kiidab teraapiat üldiselt heaks, öeldes, et see on fantastiline.

Joe varemgi olnud avatud teraapias käimise suhtes, kui ta oli veel abielus Sophiega. Kuid nüüd, pärast lahutust, omandab tema jutt teraapiast uue tähenduse, eriti arvestades, kui teravaks nende lahkuminek Sophie Turneriga on kujunenud Oleme näinud, kuidas endine Disney Channel’i staar ja „Troonide mängu“ näitlejanna on kohtus võidelnud oma kahe tütre, Willa ja Delphine, hooldusõiguse üle.

Kuigi Sophie on edasi liikunud Briti aristokraadi Peregrine Pearsoniga, oli Joell lühike romaan näitlejanna Stormi Bree’ga. Siiski on ta nüüd lähedasemaks saanud Liibanoni näitlejanna Laila Abdallahiga.