Küsimusele, kas kõrge amet Euroopas lööb Kaja Kallase pereelu sassi, vastab Kaja: „Sellepärast ma väga ei tahtnudki minna Euroopasse. Lapsed on peres teismelised. Neil on oma sõbrad, koolid, nad ei taha kolida,“ ütleb Kallas, et ta on kogu aeg mõelnud suursaadikute perede peale, kus on lapsed. „Neli aastat ühes kohas, siis pead jälle liikuma. See on keeruline.“

Eile kirjutasime, et peaministriametilt taanduvale Kaja Kallasele osutus kolmapäeval Stenbocki majas toimunud traditsiooniline tänuüritus emotsionaalseks.

Peaminister Kaja Kallas kutsus kolmapäeval kokku riigikantselei töötajad, et tänada neid tehtud töö, toetuse ja pühendumise eest, kirjutab Stenbocki maja Facebookis.

Traditsioonilise tänuüritusega ütlesid riigikantselei kolleegid omalt poolt peaministrile „aitäh“ inspireeriva juhtimise eest, tuues esile tema väsimatut tööd Eesti huvide eest seismisel ning välis- ja julgeolekupoliitika tugevdamisel.

Sotsiaalmeediasse postitatud fotodelt on näha, et sündmus tõi Kaja Kallases esile eri emotsioone ning kõne pidades puhkes ta lausa nutma.