Kroonikaga vestelnud rallifännid pika ootamise peale pead norgu ei lasknud, vaid pigem tunti kaasa nendele, kes olid näiteks käepaela järjekorras alles lõpus. „Nemad arvatavasti esimesi autosid ei näegi,“ tõdes üks fänn, kes heitis lätlastele nende korraldusoskust ette.

Ka teine Lätti sõitnud eestlane tõdes, et jälgib järgmiste päevade jooksul, et kuidas Läti omad korraldusega hakkama on saanud ja mis need suuremad erinevused võrreldes Eestis aset leidnud etappidega on.

Kroonikat sõidutab Lätis Mobire Go.

Mobire Go on mugav digitaalne autorendi teenus. Rendihinnad on päevapõhised, kus pikem periood on alati soodsama hinnaga ja rendile ei lisandu ootamatud kulusid. Valikus on nii sõiduautosid, linnamaastureid kui ka busse ja kaubikuid, mida saab ka pikemalt ette broneerida, et sõiduk oleks kindlasti olemas. Kõik Mobire Go autod on uued ja alati puhtad. Auto kättesaamine ja tagastamine toimub konkreetsetes rendipunktides Mobire Go mobiilirakenduse kaudu. Kui vajad autot nädalalõpuks, puhkuseks või festivalile sõiduks, siis Mobire Go on parim lahendus.

Lae alla Mobire Go mobiilirakendus, kasuta auto broneerimisel koodi FESTIVALIHUNT ja saad esimeselt rendilt 10 eurot soodustust.

Täpsem info Mobire Go kohta on leitav siin: https://mobire.ee/autorent/