Peale ema Hazeli surma möödunud nädalavahetusel sai produtsent Peter Czerninist 11. Lord Howard De Walden, vahendab Daily Mail. Tšehhi päritolu aadliperekonna juht Czerninit võib kutsuda ka krahviks. Tema perele kuulub 3,5 miljardi naela suurune varandus, mis sisaldab kinnisvara Londoni kesklinnas. Czernin on aadlivõsukesele kohaselt käinud Etoni poistekoolis ning on sellest ajast hea sõber endise peaministri ja välisministri David Cameroniga.

Czernin ise tahab, et teda teataks tiitlite asemel tööalaste saavutuste järgi.

Selles vallas on mehel nii mõndagi ette näidata. Kahel korral on ta nomineeritud Oscarile: 2018. aastal filmi „Kolm reklaamtahvlit linnaservas“ eest ning 2023. aastal filmi „Insherini hinged“ eest. Kuigi Oscar on veel koju toomata, siis erinevaid auhindu on ta filmimaailmas saanud üle kahekümne. Eesti vaatajale peaks lisaks filmidele Czernini töödest teada olema ka „Skandaal Inglise moodi“, mille peaosas on Hugh Grant.

Czernini perekonnaseis tekitab elevust, sest hetkel on mees vallaline. Ta on olnud korra abielus ning sellest liidust on tal kolmekümnendates aastates tütar ja poeg. Czernini nimi jõudis pealkirjadesse, kui ta oli paariaastases suhtes „Star Treki“ kaunitari Alice Evega. Väidetavalt jooksis paari suhe karile, sest Eve soovis lapsi, kuid Czerninile väidetavalt piisab tema kahest lapsest.

Näitlejanna Alice Eve võitis lühikeseks ajaks Peter Czernini südame.

Briti meedia soovitab aga teha Czerninil filmi hoopis sellest, kuidas ajalugu oleks võinud teisiti minna tema enda pere näitel. Nimelt sõitis tema vanavanaisa Münhenis 1931. aastal oma Fiatiga otsa ühele veidrate vuntsidega mehele. Autoõnnetus osutus aga kergeks müksamiseks ning jalakäija, kelleks oli Adolf Hitler, pääses sellest ilma ühegi kriimuta.