„Kuuuurija“ saatejuht Katrin Lust ja tema kihlatu Oliver Kilk tervitasid 17. juulil enda peres uut ilmakodanikku. Pisitütar sündis keisrilõike abil.

„Taastun keisrilõikest. Kõik läks hästi ja olen siin Pelgulinnas parimates kätes. Ma vist ikka nii paha inimene pole, sest keegi kuskil on mind väga hoidnud ja endalegi uskumatu, et olen nüüd 2 tütre ema,“ sõnas Katrin Lust õnnelikult Kroonikale vahetult pärast lapse sündi. Tütrele pandi eriti kaunis nimi - Gloria.

Viis päeva hiljem tunnistas Lust sotsiaalmeedias, et taastumine keisrilõikest ei ole olnud lihtne. Esimesed kolm päeva ei suutnud ta isegi õue minna. „Ei saaks öelda, et lihtne on, aga haavavalu annab järele ja kuigi alguses oli liikuda väga valus, siis tegelikult kõndimine on teinud kokkuvõttes nii, nagu arstid soovitasid, palju head,“ kirjeldas saatejuht. Täna suutis Lust juba 2000 sammu teha.

Kuvatõmmis Lusti story'st

„See on ikkagi päris suur operatsioon,“ märkis Lust veel story’des, et taastumine võtab omajagu aega.

Ka puudutas saatejuht kaalutõusu teemat, mis naistel rasedusega kaasneb. Lust nentis, et võttis juurde kümme kilo, kuid viis on juba lapse sünniga kaotatud. Naine usub, et saab paari kuu jooksul enda tavapärase kaalu tagasi. „Selle pärast ma hetkel üldse ei stressa!“ kinnitas ta. „Keha on läbi teinud tohutu muutuse ja annan talle rahulikult mitu kuud aega enne, kui üldse mõtlen mingile trennile.“

Kuvatõmmis Lusti story'st