Anett jagas sotsiaalmeedia vahendusel südamlikke ülesvõtteid sõbrannade ja ema seltsis peetud beebipeost.

Kuvatõmmis Anett Kontaveit story'st
Kuvatõmmis Anett Kontaveiti story’st

Esimesed infokillud Eesti tennisisti Aneti ja vutiässa Brenti suhte kohta levisid 2022. aasta märtsi alguses, kui Brent jagas sotsiaalmeedias fotot muhelevast Anetist, kes parasjagu caffè latte’t nautis.

„Ma ei pea hetkel vajalikuks seda teemat arutada,“ vastas Brent Lepistu toona Õhtulehele. „Ma ei oska hetkel sellele küsimusele vastata. Las... Ma arvan, et see teema ei ole praegu kõige olulisem.“

Kuu aega hiljem oli suhe tõenäoliselt arenenud faasi, kus Brent oli juba märksa avameelsem. Jalgpallur tunnistas Coolbeti dokumentaalsarja „Võidu nimel: FCI Levadia“ esimeses osas, et tema ja tennisetäht Anett Kontaveit on tõesti paar. Dokumentaalsarjas esitatud otsesele küsimusele, kas tal on Anetiga suhe, vastas jalgpallur naerdes: „On ikka, jah.“

Sama aasta juunis astus otsustava sammu nende suhte avalikustamise teel ka juba Anett Kontaveit. Tennisist ja tema kallim nautisid kuuma päikest Saint-Tropez’s ning toredate puhkusepiltide hulgas avaldas Anett oma sotsiaalmeediakontol ka endast ja Brentist esimese avaliku ühisfoto.

Paari on nähtud koos mitmel pidulikul ja seltskonnaüritusel. Näiteks käisid nad koos tänavu 24. veebruaril presidendi vastuvõttu.