Värskest kuningakoja avaldusest selgus, et prints Williami (42) esimene täisaasta Walesi printsi ja Cornwalli hertsogina on toonud talle sisse märkimisväärse summa. Cornwalli hertsogkond avaldas neljapäeval, 24. juulil aastaaruande, mis näitas, et Williami sissetulek oli 2023. aastal 30 miljonit dollarit ehk 27 miljonit eurot. See summa katab prints Williami, printsess Kate’i ja nende kolme lapse ametlikud ja heategevuslikud kulud ning erakulud, vahendab People.

Prints Williami aastane sissetulek on kasvanud jõudsalt - 2022. aastal oli see mitu korda väiksem, seitse miljonit eurot.

Cornwalli hertsogina omab William ka tohutut pärandvara, mille väärtus on üle ühe miljardi dollari: see hõlmab muu hulgas 130 000 aakrit maad 23 maakonnas Inglismaal ja Walesis.

Williamist sai Cambridge’i hertsog vahetult enne tema pulmi 2011. aasta aprillis. Kui Williami isa Charles tõusis oma ema Elizabeth II surma järel Briti monarhiks, andis kuningas oma senise Cornwalli hertsogi tiitli edasi Williamile. Päev hiljem sai William endale ka Walesi printsi tiitli.