Juunis lobises ootamatult muusik Stefan Airapetjan välja, et Liis Lemsalu ja Karl-Erik Kodu pulmad toimuvad suure tõenäosusega augusti lõpus. „Meil on tegelikult selline tore asi, et meil on 26. augustil pulma-aastapäev ja sel päeval oleme Itaalias,“ rääkis Stefan Elu24-le ja lisas: „Meid kutsus Liis Lemsalu oma pulma ja me oleme seal!“

Paar päeva tagasi toimus Liisi tüdrukuteõhtu, mille pilte sai näha tema mänedžeri Sandra Sersandi Instagramist. Tüdrukuteõhtu toimus Nõval Peraküla rannas ning teiste tegevuste seas mängisid Liis ja ta sõbrannad vahvat mängu „Liis koju“. Mängu nimi tundus šnitti saavat Liisi kallima Karl-Erik Kodu perenimest.

Kuvatõmmis Sersandi story’st

Kroonika uuris Liisi mänedžerilt story’t nähes, kas lauljatar kavatseb abielludes kallima perenime võtta või selle enda perenimega kokku liita, ent artikli ilmumise ajaks ei ole veel Sersant vastust andnud.

Liis ja Karl-Erik kihlusid juba mitu aastat tagasi, kuid abiellumisest teavitasid nad avalikkust alles tänavu veebruaris. „Jah, see vastab tõele. See rõõmus hetk oli tegelikult juba 2021. aasta oktoobris ja me oleme tõesti väga õnnelikud,“ kinnitas toona Liis Kroonikale.