Pärast vaid seitset kuud kestnud abielu andis Billy Ray Cyrus (62) tänavu maikuus lahutuspaberid sisse. Sellest ajast peale on lahkuminek võtnud ootamatuid pöörded, kus mõlemad osapooled, Billy Ray ja Firerose (34), teineteist süüdistavad. Kohtupaberitest selgub, et mõlemad kurdavad teineteise väärkohtleva käitumise üle. Kui varem oli Billy Ray nentinud, et Firerose kasutab tema raha ja krediitkaarte loata, siis nüüd selgub, et ka temal endal on luukered kapis.

Daily Maili avaldatud helifailist ilmnes äsja, kuidas kantrimuusik Billy Ray Cyrus oma endist kallimat Firerose’i verbaalselt väärkohtleb. Paljude üllatuseks sõimab Billy Ray ka enda tütar Mileyt, nimetades teda "rämpsuks“ ja „kuradiks“. Ka jagub Billy Rayl halvustavaid sõnu eksnaisele Tish Cyrusele, kellega nad tütart Mileyt jagavad ja kellega koos aastakümneid paar oldi.

Oma veel praegusele abikaasale jagas kantrilegend aga kõige ebaviisakamaid sõnu. “Vaata, millise kuradi jama sa oled teinud. Kuradi lollakas oled. Kuradi idioot,“ rääkis ta Firerose’iga. „Sa oled pagana isekas l*bu.“

Kaks muusikut Billy Ray ja Firerose olid aastaid sõbrad enne, kui nad hakkasid koos laule kirjutama koroonapandeemia ajal ning lähedasemaks said. Nende suhe sai hoo sisse 2022. aastal ning paar kihlus samal aastal. Abielu sõlmiti 2023. aasta oktoobris.

Superstaari Miley Cyruse isa Billy Ray oli varem abielus Miley emaga Tish Cyrusega 29 aastat. Endise abielupaari lahutus jõustus 2022. aastal. Billy Rayl ja Tishil on peale Miley veel kaks ühist last: Braison ja Noah.