Mbappé (25) ja Almeida (34) veetsid hiljuti pealtnägijate sõnul koos aega bowling’ut mängides ja ööklubis pidutsedes. Ka nautisid nad õhtusööki uhkes kohalikus restoranis. „Nad olid väga lähedased - käed asetusid üksteise jalgadel ja nad kõndisid ringi käest kinni hoides,“ kirjeldas üks pealtnägijatest.

Pole veel kindel, kui kaua on Mbappé ja Almeida kohtamas käinud, kuid Almeida jagas aprillis Instagrami videot ühest Mbappé Paris Saint-Germaini mängust, mida ta pealtvaatajana külastas. Videos näitab modell ennast enne, kui suunab kaamera jalgpalliväljakule.

„Ma ei soovi praegu meie suhtestaatuse kohta kommentaare anda,“ sõnas Almeida välismeediale, kui uuriti, kas Mbappé ja tema on paar. Ka Mbappé esindaja ei ole samale päringule vastanud.

Prantsusmaa jalgpallikoondise kapten Mbappé on varem olnud romantiliselt seotud Belgia modelli Stephanie Rose Bertrami ja transsoolise modelli Ines Rauga. 2022. aastal nähti Mbappé’d koos Rauga merel, kus ta kandis teda süles ümber jahi. Lisaks on teda seostatud Victoria’s Secreti modelli Stella Maxwelliga, kuigi kumbki pole kuulujutte kinnitanud.

Mbappé teatas jalgpalliklubist PSG-st Real Madridi ridadesse üleminekust selle aasta mais.