David oli postituse alla kirjutanud: „Oleme söönud paljudes kaunites kohtades, aga vau, Domaine De Peretti Della Rocca!“

Pilt pani Victoria Beckhami imestama. „Mis? Miks mu juuksed punased on? Milline filter see on, David?“ kommenteeris Victoria oma abikaasa postituse alla. Fotol tunduvad tema juuksed punakatena, ilmselt kasutatud filtri tõttu.

See küsimus on tekitanud postituse alla palju humoorikaid kommentaare. „Sa võid ainult unistada punapea olemisest, kallis. Tervitades, tõeline punapea,“ kirjutas üks kasutaja. „See on ikkagi hea stiil!“ märkis teine kasutaja. Victoria Beckhamit nimetatakse kommentaarides tema punakate juuste tõttu isegi Ginger Spice’iks, kuigi ta oli Spice Girlsis tuntud Posh Spice’ina.

Hõbepulm

Victoria ja David Beckham tähistavad sel suvel oma hõbepulmi, nad on abielus olnud juba 25 aastat. Tähistamiseks riietus paar oma vanadesse pulmarõivastesse ja postitas mitu pilti nende pidupäevast.

Selle aasta mais avaldas David Beckham pika kooselu saladuse podcast’is „SmartLess“. See peitub nii heas kui ka halvas teineteisele toetumises. „Muidugi, kui oled kellegagi nii kaua koos, tuleb ette tõuse ja mõõnu. Kõik teavad seda. Aga meil oli õnne olla nendel hetkedel teineteise jaoks olemas,“ kirjeldas Beckham.