Õhtujuht ja mitmel rindel talendikas Maiduk sattus Kroonika kaamera ette Nublikumi peoalal. Mustades toonides kihvti ja silmapaistva välimusega Maiduk astus õhtu jooksul nii õhtujuhi kingadesse ning lahutas ka publiku meelt. Keilast pärit koomikul oli nagu õigele väikelinna patrioodile kohane ka Keila sportlikkusele rõhuv nokats peas.

Esmalt andis ta kiire humoorika hinnangu kohaletulnud publikule ja avaldas seejärel, keda tema on täna õhtul Nublikule kuulama tulnud - kas kewinit, nublut või 2 Quick Starti ninameest Pearu Paulust? „Ma tulin siia ikkagi õhtut juhtima, ma tulin tööle, ma ei tulnud kuulama. Aga eks kõiki võrdselt. Võib-olla [enim] kewinit, sest pole [teda] kodus kuulanud. Muud olen kodus ka kuulanud,“ pajatas ta.

Milline siis Keilasse kohale tulnud publik tema hinnangul oli, kes linnakesse kohale tulid? „Kõige keskmisemad inimesed üldse vist. Aga samas ka palju sõpru ja tuttavaid. Nii mõnigi tuttav nägu. Vana klassijuhatajat ei ole siin näinud, mul on temaga omad asjad ajada,“ andis Maiduk kiire hinnangu. „Tundub, et publik on veel rahulik, aga see on selline eestlase asi. Kui pimedaks läheb, siis tulevad hüäänid välja inimeste seest.“

Praegu on Keilal Maiduki südames soe koht olemas, kuid iga päev ta linnakesse enam ei satu. „Südames on ja südamesse jääb, aga esmaspäevast reedeni siin enam aega ei viida. Aga mine tea! Üks hetk olen mina ka 54 ja kasvatan lapsi. Võib-olla hakkan just Keilas peenart rohima või midagi,“ sõnas koomik ja muusik.

Kuidas läks Maidukil õhtujuhtimine? Milline asutus on Keilast puudu? Millise soovi ta Keilale edastas? Vaata lähemalt videost!