Pärast seda, kui Alla Pugatšova oma lastega üksi Jurmalasse lendas, hakkas Vene meedia spekuleerima ja sahistama, et laulja ja tema koomikust abikaasa Maksim Galkini peres on tekkinud konfliktid. Video, kuidas Alla Borisovna jalutas koos lastega mööda Jurmala kesktänavat tundmatu mehe saatel, levis üle maailma ning uudisteportaalid jõudsid järeldusele, et staaride peres on tõesti midagi valesti.

Nendele sahinatele tegi aga lõpu Pugatšova ja Galkini ühine esinemine Jurmalas, mis näitas, et paariga on kõik korras ja hästi. Enesekindel ja rahulik Alla Pugatšova saabus särava Maksim Galkini saatel Dzintari kontserdimajja musta Mercedes-Benzi väikebussiga.

Alla kandis lühikesi pükse, musta pluusi ja laia äärega mütsi. Üks ajakirjanik oli talle komplimendi teinud: „Alla Borisovna, sa oled täna ilus!“. Lauljanna oli vastanud seepeale: „Ma olen alati ilus!“

Kui Alla ja Maksim saali sisenesid, tõusid kõik kohalviibijad oma kohalt püsti ning aplodeerisid paarile lakkamatult ja kaua, kirjutab venekeelne Delfi.

Jurmalas liikusid ka kuuldused, nagu pidi Galkin seal laupäeva õhtul ka esinema ja lavale astuma. Kas nii ka läks, pole teada.