Lady Gaga kihlumine tuli avalikuks Pariisi olümpiamängudel. Seal kohtus lauljanna Prantsusmaa peaministri Gabriel Attaliga ja tutvustas talle oma ettevõtjast kallimat. „Minu kihlatu,“ sõnas Gaga Polanskyt tutvustades, vahendab People.

Gaga ja Polansky romantiline suhe algas 2020. aastal, kui neid märgati Las Vegase aastavahetuse peol suudlemas. Paar tegi oma suhte avalikuks kõigest mõni nädal hiljem.

13-kordsele Grammy auhinna võitjale lähedane allikas rääkis hiljem People’ile, et paar jäi koroonapandeemia varases faasis koos karantiini ja sai selle käigus väga lähedaseks.

Suve alguses jäi Gaga kaamerate ette oma õe pulmas, misjärel tekkisid internetis spekulatsioonid tema võimaliku raseduse kohta. Gaga pidulik riietus paljastas tema kumera kõhukuju, mis pani netirahva arutlema, kas naine võib olla lapseootel.

Oscari võitja Gaga nägi, kuidas fännid paparatsofotodele reageerisid, ja otsustas seda kommenteerida. Lauljatar eitas raseduskõlakaid: tema ja kallim Michael Polansky ei oota oma esimest ühist last. „Ma pole rase – lihtsalt jõusaalis nutsin,“ jagas Gaga.

Gaga oli varem kihlatud Christian Carinoga. Nad läksid lahku 2019. aasta alguses pärast kahte koos oldud aastat. 2015. aasta veebruaris kihlus ta sarja „Friday Night Lights“ staari Taylor Kinneyga, kuid paar katkestas kihluse järgmisel aastal.