17-aastane Yamal ja TikToki staar Alex Padilla - kes on Yamalist mõned aastad vanem, kuid kelle täpne vanus on avalikkusele teadmata -, on otsustanud üksteist Instagramis enam mitte jälgida, vahendab Hispaania väljaanne Mundo Deportivo. Alex on eemaldanud ka kõik oma postitused, mis nende suhtele viitasid. See sündmuste jada järgnes viraalsele videole, kus Alexit nähti teise poisi süles istumas, mis tekitas fännide seas suurt pahameelt. Mitmed fännid saatsid Alexile sõnumeid, süüdistades teda petmises.

Paari suhe tuli avalikkuse ette pärast Hispaania võitu Inglismaa üle Euroopa meistrivõistluste finaalis. Yamal ja Alex poseerisid toona kaamerate ees koos trofeega ja turniiri parima noormängija auhinnaga. Alex Padilla toetas Yamali Hispaania mängudel kogu turniiri vältel.

Enne erimeelsuste tekkimist reisis veel paar suvel koos Milanosse ja Kreekasse Yamali puhkuse ajal pärast edukat jalgpalliturniiri.

Yamal, kes alustas Euroopa meistrivõistluste turniiri 16-aastaselt ja tähistas oma sünnipäeva 13. juulil, oli Saksamaal tõeline läbimurdestaar. Ta lõi poolfinaalis Prantsusmaa vastu võiduvärava ja andis neli resultatiivset söötu, mängides kõigis Hispaania seitsmes kohtumises.