Silvia tegi reede õhtul mõtliku kirjeldusega postituse ajal, mil Mõisakülla kontserdile sõitis. Ta märkis, et teda valdab Kristole mõeldes suur tänutunne.

„Vaadates tagasi kogu oma seni veedetud suvele, ei julge ma endale tunnistadagi, mida kõike üks sõber mu kõrval vapralt üle on elanud, pakkumaks seejuures vastukaaluna hoopis tuge, abi, rõõmu, turvatunnet, lohutust, lootust,“ sõnas tšellist. „Ja [ta on] siiani mu kõrval, võtab vastu nii hea kui mitte nii hea. Nii ilusas kui mitte nii ilusas hetkes on ta olemas. Ka mu lastele. Tingimusteta,“ lisas naine. „Hakka või uskuma, et see parim sõprus mehe-naise vahel ongi päriselt olemas.“

Seksikas foto on suure tõenäosusega tehtud Kroonika tänavustel meelelahutusauhindadel mai lõpus, mida toona veel koos olnud paar samades riietes väisas.

Ilves ja Puhm läksid lahku kuus päeva pärast Kroonika meelelahutusauhindu. Ilves teatas oma suhte purunemisest sotsiaalmeediapostitusega. „Mis te arvasite, et mõni mees suudab mind taltsutada? Never! (Mitte kunagi! - toim) Taas vallaline. Punkt!“ kirjutas ta juuni alguses Instagrami story’sse.

„Ma lihtsalt praegu tahan rahu saada tõesti sellest mehest,“ tõdes Silvia Kroonikale, kui kallimast lahkumineku kohta tšellistilt küsisime.