„Võttepäevad on meil 10–15 tundi! Teeme kaks hooaega aastas ehk ühte hooaega kuus kuud,“ sõnab „Kättemaksukontori“ režissööri assistent ja stsenarist Elise Kumm.

Karl-Gustav hüppas sarja võtteplatsile, mis sedapuhku oli Tallinnas Välja tänaval. Seal lavastati uut müsteeriumit väljamõeldud kohvikus-kondiitrikojas Mamma Koogid, kus 3,5 tunni jooksul filmiti kümme stseeni. „Rütm on siin tõesti tihe ja stseene filmitakse mitmeid kordi üle erinevatest nurkadest,“ kirjeldab Kumm.

Eelmise aasta lõpus tabas „Kättemaksukontori“ fänne kurb uudis, kui selgus, et sarjast lahkuvad Amanda Hermiine Künnapase kõrvalt kaks peategelast: Elina Reinold ja Kadri Rämmeld. „See oli väga mõnus ja meeldiv! Vahepeal tuleb ka muid asju teha,“ sõnas Reinold Kroonikale veidi aega tagasi ning lisas, et „Kättemaksukontorist“ lahkumine oli tema sõnul igati mõistlik otsus.

31. hooajal asusid varasemate detektiivide mantlipärijate rolli Elisabet Reinsalu ja Märten Metsaviir. Uurisime, millist tagasisidet on näitlejad vaatajatelt uue hooaja kohta saanud. „Pigem on olnud hea tagasiside. Osad on läinud paremaks. Võib-olla alguses veidi ehmatas, et meesterahvas on liitunud pundiga, see vajas veidi harjumist,“ räägib Amanda Hermiine Künnapas. „Pärnu Kaubamajakas astusid noored inimesed ligi ja ütlesid, et ootavad juba sügist, kuna „Kättemaksukontor“ algab. Sellest järeldasin, et fännid on rahul,“ lausub Elisabet Reinsalu.

Mis siis ühel võttepäeval toimub? Koerad hauguvad, trimmerid trimmerdavad ja päike läheb pilve just siis, kui seda kõige vähem vaja läheb. Vaata lustakat võttepäeva videost!

Suurtel telesarja fännidel on aga põhjust rõõmustada. „Kättemaksukontori“ 31. hooaeg algab TV3 eetris juba 5. septembril!