Maris sõnas Merlyn Uusküla raadiosaatejuhtide tunnustusele vastuseks, et „reedeti on kõigele kuidagi lihtsam vastu astuda“, kuna tegemist oli reedese tööpäevaga. Merlynil on aga vastupidi - tema jaoks on nädalavahetused kõige töisemad.

Marise ja Merlyni arutelu kuulates jäi Sky Plusi teine saatejuht Siim Taba mõneks ajaks täitsa vait ning tõdes siis: „Teate, ma tunnen ennast teie kõrval nagu tõeline penskar - läksin eile juba kell üheksa voodisse.“ Seda kuuldes ei suutnud Merlyn oma uskumatust varjata: „Päriselt või? Sellist asja pole mul mitte kunagi juhtunud! Isegi mitte siis, kui ma olin beebi!“ rääkis Merlyn, et püüdis juba lapsena igal võimalusel magamamineku aega edasi lükata.

Sel suvel käis end pigem ööloomaks pidav Merlyn Austrias Alpides puhkamas. „Loodus on kõige vägevam teraapia maailmas,“ jagas lauljanna. „Maandab, rahustab meelt, loob mõtteis korda, kuulab Sind ja annab vastu. Looduse ilu ja lihtsusega kontakt tekitab tunde, et tahaks olla jälle väike laps ja joosta heinamaal... See, kui võimas on loodusenergia Alpide piirkonnas, on võimatu panna sõnadesse, seda peab ise kogema,“ kirjeldas ta.