Pariisi olümpiamängudest on möödunud mõni nädal ning vahepealne aeg on Rasmusel üsna tegusalt kulgenud. Natukene on ta mõelnud tulevikule ja uurinud oma lähema kuu graafikut. „On üsna pingeline periood olnud ja otseselt sellist liiga sügavat tagasivaadet ei olegi veel õnnestunud teha. Aga võib-olla on see hea, siis saab sujuvalt olümpiaga hüvasti jätta,“ rääkis Rasmus.

Mis on sportlase meelistegevus puhkuse ajal? „Viimastel aastatel olen natukene golfi proovinud mängida. See on piisavalt aktiivne ajaviide,“ avaldas Rasmus lootust, et ehk ka sel aastal õnnestub tal golfi mängida.

President Alar Karis rääkis oma pidupäevakõnes enesekindlusest. Kui enesekindel on Rasmus? „Ma olen pidanud endaga tööd tegema, et olla enesekindel. Ma nõustun presidendiga, et võib-olla on meil alalhoidlikkust kohati rohkem kui enesekindlust. Arvan, et me võime olla julgelt enesekindlamad, kartmata mingisuguseid negatiivseid tagajärgi. Aga samas rahvusena, ma arvan, me jääme ikkagi piisavalt tagasihoidlikuks. Ka selle kõige juures on võimalik enesekindel olla,“ tõdes ta.

Kuidas läheb praegu Rasmusel treenimisega? Kes oli tema suurim tugi olümpiaperioodil? Mida peab Rasmus kodumaa juures kõige olulisemaks? Vaata lähemalt videost!